חברת אגרוקולד מתכננת ומתקינה מערכות קירור חכמות המותאמות באופן ייחודי וספציפי לכל גידול ולכל מטרה:
- חדרי קירור לאחסון פירות וירקות
- חדרי חושך מבוקרי לחות וטמפרטורה לגידול נבטים ופטריות
- חדרי קירור מבוקרי לחות וטמפרטורה לאחסון עשבי תיבול
- חדרי תפיחה לבצק,
- חדרי קירור לאחסון יין ביקבי בוטיק
- חדרי הקפאה

בתכנון והקמת מערכי הקירור החכמים נלקחים בחשבון כל המשתנים המשפיעים על טריות התוצרת המקוררת ואשר מתקיימים לאורך כל שרשרת הייצור - החל משלב הקטיף ובהמשך בשלב המיון וכלה בשלבי אחסון ושיווק התוצרת עד להגעתה ללקוח הסופי.
בחברת אגרוקולד נצבר עם השנים נסיון וידע רב על התהליכים המתרחשים במוצרים לאחר קטיף. כבר בשלב תכנון חדרי הקירור מהנדסי החברה מייעדים תנאים מתאימים לכל מוצר ומוצר ומצליחים לחזות מראש ובאופן מדויק את התנהגותו של הפרי או הירק באחסנה בקירור.
בחדרי הקירור החכמים של חברת אגרוקולד ניתן לשלב מערכות מבוקרות לחות, מערכות חיטוי והבחלה ומערכות חכמות נוספות בהתאם לדרישות הלקוח.
חדרי הקירור החכמים של חברת אגרוקולד מיוצרים באופן מותאם וספציפי לדרישות ולתנאי השטח בפרוייקט. יחידות הקירור נבנות באופן מדויק מחומרים איכותיים ובהתאם ללוחות הזמנים ודרישות הלקוח.
לרשותכם מאמר שכתבנו בנושא: הנדסת קירור של תוצרת חקלאית